Η τελειότητα στο τραπέζι, η κομψότητα του σκεύους στην κουζίνα!
H διαφορά μεταξύ ενός αριστουργήματος και ενός συνηθισμένου έργου τέχνης συχνά έγκειται σε μια αόρατη πινελιά, ή στην ανεπαίσθητη υπόνοια αντίθεσης.Συμμετρία, ανάφλυφο και ύφασμα αναμιγμένα με φινέτσα αποτέλεσαν τη σφραγίδα των Ιταλών καλλιτεχνών και των σχεδιαστών ανά τους αιώνες. Η Accademia φέρει αυτή τη σφραγίδα.
Τεχνολογία 5 στρώσεων στη βάση των σκευών:
Πέντε στρώσεις: Παχύ στρώμα αλουμινίου ενσωματωμένο σε ανθεκτική βάση από ανοξείδωτο ατσάλι με τριπλό συνδυασμό (ανοξείδωτο & αλουμίνιο -ανοξείδωτο – αλουμίνιο & ανοξείδωτο). Η θερμότητα αρχικά διοχετέυεται σε όλη τη βάση και στη συνέχεια σε όλο το εσωτερικό του σκεύους για εξαιρετική μαγειρική απόδοση. Μ’αυτόν τον τρόπο το φαγητό ζεσταίνεται ή βράζει γρήγορα και η διαδικασία μαγειρέματος ελέγχεται με μεγάλη ευκολία. Από ζυμαρικά μέχρι και σάλτσες, η τεχνολογία πέντε στρώσεων χαρίζει την υπέρτατη μαγειρική εμπειρία.
Τρεις στρώσεις: 3 στρώσεις στο σώμα. Η θερμότητα αρχικά διοχετεύεται σε όλη τη βάση και στη συνέχεια σε όλο το σώμα της κατσαρόλας για εξαιρετική μαγειρική.
Καλοστερεωμένα υψηλής αντοχής ανοξείδωτα χερούλια:
Ανθεκτικά και εργονομικά.
Καπάκια μεγάλου πάχους:
Απόλυτη στεγανότητα για άψογο μαγείρεμα.
Η σειρά είναι κατάλληλη για όλες τις εστίες και τις επαγωγικές